Gratis elektronische bibliotheek

De informanten - Bret Easton Ellis

Bret Easton Ellis boek De informanten Epub zal voor u beschikbaar zijn wanneer u zich registreert op onze website

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI TXT FB2
DATUM: none
DIMENSIE: 10,88
ISBN: 9789024522705
TAAL: Nederlands
SCHRIJVER: Bret Easton Ellis

Omschrijving:

De informanten is een kroniek van de stad Los Angeles, wieg en graf van Amerikaanse dromen en mythen. En een aantal van haar bewoners - mager van de drugs en/of gebruind door de zon en/of in een Armani pak, naar de psychiater, die gevangen zitten tussen de oppervlakkige weelde van hun omgeving en hun eigen vermolmde moraal .Met verhoudingen die over alles gaan behalve over wat écht belangrijk is. Bret Easton Ellis peutert het flinterdunne glanzende fineerlaagje dat deze levens bedekt los en toont ons de onthutsende leegte van hun bestaan.

...lfaguara voor zijn roman "El ruido de las cosas al caer" ("Het geluid van vallende dingen") Algemene info ... De informanten (e-Book) - Juan Gabriel Vasquez | Boeken.com ... . vzw Jongerenbegeleiding - Informant Neermeerskaai 59A - 9000 Gent Ondernemeningsnummer 819.097.395 Rekeningnummer BE60 7380 2861 9870 De informanten | ISBN 9789056724177 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De informanten. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2009 Kenmerken daisy streaming audio (11 uur, 07 minuten) (mannenste ... Informant - Wikipedia ... . Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2009 Kenmerken daisy streaming audio (11 uur, 07 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Vert. van de oorspr. boekuitgave Los informantes. - Madrid : Santillana, 2004 Nederlands gesproken vert. [uit het Spaans] door Brigitte Coopmans Inlichtingendiensten: Klimaatactivisten, een misdaadjournalist en een vermeende jihadist. De werving van informanten door inlichtingendiensten was recent veel in het nieuws. NRC dook in de wereld ... Het gratis cryptogrammenwoordenboek met 150.000 cryptogrammen. BRONTEKST - Dat zijn de woorden van de informant LEKZOEKER - Die spoort de informant op als die nattigheid voelt LEKZOEKER - Die spoort de informant op die nattigheid voelt VERTELLER - Informant van wie de cijfers niet kloppen Een fascinerende, gelaagde roman over een vader en een zoon, geheimen en leugens, verraad en de zoektocht naar bevrijding in een cynische wereld.

Bij het verschijnen van zijn eerste boek ontpopt de vader van journalist Gabriel Santoro zich als zijn grootste criticus. Het thema lijkt onschuldig: het leven van een Duitse vrouw die kort na de Tweede Wereldoorlog naar Colombia ......